Real leather
=
Real sustainability

Duurzaam leer bruin

Duurzaamheid duurt het langst

Leer is een prachtig en duurzaam natuurproduct. Een stoel of bank met leren bekleding gaat soms generaties lang mee. Daarbij is het productieproces van leer aanzienlijk schoner dan van alternatieve bekledingsmaterialen voor meubels. Een ander belangrijk aspect voor een duurzame toekomst is het feit dat we als leerproducent het ‘afval’ probleem van de vleesindustrie oplossen. We doen dit door de huiden een tweede leven te geven in de vorm van een hoogwaardig eindproduct.

Duurzaam leer Toledo

Hoe wij omgaan met duurzaamheid

Ad Hulst wil een positief voorbeeld zijn voor de branche. Wij houden onze ecologische footprint dan ook liefst zo klein mogelijk. Daarom kijken we continu hoe we onze logistiek en bedrijfs- en productieprocessen verder kunnen verbeteren. Op deze manier reduceren we onder meer onze CO2-uitstoot en ons energie-, water- en chemicaliën gebruik.

Leer looien

Transport

Onze huiden leggen een lange weg af voordat ze hun eindbestemming hebben bereikt. Maar doordat we grote volumes tegelijk kunnen vervoeren, is de impact op het milieu klein.

duurzaam leer transport

Certificering en keurmerken

Ad Hulst voldoet aan de strengste eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en milieu. Wij stellen niet alleen hoge eisen aan onszelf, we verwachten van onze partners dezelfde hoge kwaliteitsstandaard. Wij hebben de volgende keurmerken en certificeringen:

Kenmerken Ad Hulst