Al meer dan 45 jaar specialist in de productie van meubelleer

Meubelleer looierij

Passie voor leer sinds 1977

Ad Hulst is gestart in 1977 in Brabant, de bakermat van de leerindustrie in Nederland. De liefde voor leer, een fascinerend natuurproduct, is er altijd geweest en zal er ook altijd blijven.

In het hart van de Langstraat – de streek waar Ad Hulst nog altijd is gevestigd – is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde naam in de meubelbranche. Vandaag de dag heeft Ad Hulst als leerproducent relaties over heel de wereld.

Meubelleer Prestige
huiden voor leer stalenboek leer

Zo werkt Ad Hulst

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons meubelleer. Onze kwaliteitscontroleurs begeleiden het productieproces dan ook van A tot Z. Zo bent u altijd verzekerd van een eindproduct van topkwaliteit. Doordat we grote volumes produceren, zijn onze prijzen bovendien zeer concurrerend. Daarbij is onze gehele collectie direct uit voorraad leverbaar.

Prestige red leer
Passie voor meubelleer sinds 1977
Leer stalen meubel
Uniek leerconcept op maat
groot magazijn meubelleer
Snelheid en flexibiliteit

Ad Hulst staat voor kwaliteit

Het vervaardigen van meubelleer is een complex proces met veel risico’s. Met onze deskundige en ervaren kwaliteitscontroles, in alle stadia van het productieproces, zorgen we ervoor dat elke leersoort aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. U kunt continu rekenen op een hoog kwaliteitsniveau.

Rancho meubelleer