De passie voor leer zit in ons DNA

Toen Ad Hulst in 1977 begon als leverancier van leer voor de schoenenindustrie, had het bedrijf al veel oog voor kwaliteit. De kennis en de toewijding waarmee Ad Hulst daarna de markt voor meubelleer instapte, legde de basis voor de goede reputatie van het bedrijf in binnen- en buitenland.

Leverancier meubelleer groot aanbod

Complete keten
in eigen hand

Huiden worden direct van slachthuizen in Zuid-Amerika en Azië gekocht. Vervolgens verzorgt Ad Hulst het hele proces van ruwe huid tot leer in eigen beheer. Het ketendenken heeft geleid tot nog meer expertise en een stabiele prijs/kwaliteit-verhouding.

leverancier prestige meubelleer
Map

Wereldwijd actief

De activiteiten van Ad Hulst strekken zich uit van Europa tot Zuid-Amerika en Azië. Waar onze exotische koeienhuiden afkomstig zijn van de pampa’s in Brazilië, komen de buffelhuiden vanuit India.

In onze Italiaanse leerlooierijen bewerken we de huiden tot een eindproduct waar we trots op zijn. Vanuit ons logistieke centrum in Nieuwkuijk vindt onze collectie meubelleer zijn weg naar meubelfabrikanten in heel Europa.

Ad Hulst staat voor kwaliteit

Het vervaardigen van meubelleer is een complex proces met veel risico’s. Met onze deskundige en ervaren kwaliteitscontroles, in alle stadia van het productieproces, zorgen we ervoor dat elke leersoort aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. U kunt het continu rekenen op een hoog kwaliteitsniveau.

Rancho meubelleer
video
play-sharp-fill

Het leer van
Ad Hulst

De zorgvuldige behandeling van het leer zie je terug in het eindproduct.